CURRENT AFFAIRS 2014 15 IN HINDI PDF DOWNLOAD

Author: Tojashakar Zulutaur
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 19 February 2016
Pages: 353
PDF File Size: 1.77 Mb
ePub File Size: 14.69 Mb
ISBN: 461-5-52605-867-9
Downloads: 67688
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshujas

De beschrijving vertalen naar het Nederlands met Google Translate? Deze app is zeer nuttig zijn voor al diegenen die zich voorbereiden op govt. Current Affairs Hindi met current affairs 2014-15 in hindi pdf download nieuws. Current Affairs Hindi Learn Oye.

GK topics updated daily along with GK Quizzes for any competitive exam preparation 6. Study Guides available for all competitive exam preparation. Gratis Engels sprekende Cursus: Daarnaast is de Actualiteiten app brengt ook wekelijkse actua-Video’s die de belangrijkste actualiteit van de week te markeren. Een complete algemene kennis en actualiteit Application voor alle studenten. In addition, the Current affairs app also releases Weekly Current Affairs Videos that highlight the most important current affairs of the week.

Als je dit item koopt, voert je een transactie current affairs 2014-15 in hindi pdf download via Google Payments en ga je akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google Payments.

Dit is een app voor studenten die te zien zijn voor Govt Job Exam. Daily Current Affairs Quizzes in Hindi: Studiegidsen beschikbaar voor alle concurrerende hndi op het examen. GK onderwerpen dagelijks bijgewerkt samen downllad GK Quizzen voor een competitieve voorbereiding op het examen 6.

De beschrijving terugvertalen naar het Engels Vertalen.

Current Affairs PDF Capsule , , – Download Free

Studie in de offline modus en werkt snel, zelfs in 2G-netwerk. Study in offline mode and works fast even in 2G network. Exclusive, simple to follow Weekly Current Affairs videos are available in Hindi. Beste dekking van de dagelijkse actualiteit en vorig jaar de actualiteit voor alle concurrerende voorbereiding op het examen. Probeer Google Play met Chrome. JeetLe is een omgekeerde veiling Online portal in India. Daily Current Affair GK Daily Current Affairs Quizzen in Hindi: Chrome is een snelle, veilige browser met ingebouwde updates.

De video bevat korte tips die helpen de leerlingen stimuleren om hun concurrentiepositie voorbereiding op het examen. Beste nieuwssite, brengt u de nieuwste verhalen uit India en current affairs 2014-15 in hindi pdf download de hele wereld. Submit Bid, spelen en te winnen.

Item verwijderd van verlanglijstje. Vragen met uitleg en sample papers: Item toegevoegd aan verlanglijstje.

Latest Affaiirs Affairs in Hindi. Website bezoeken E-mail mmiadvt gmail. Competitive Examens offline Hindi en Engels Laatste Current Affairs in het Hindi. Exclusief, eenvoudig te volgen wekelijkse actua-video’s zijn beschikbaar in het Hindi.

Free Current Affairs PDF

The video contains brief pointers that help the students boost up their competitive exam preparation. Wat is er nieuw?

Bestudeer nieuwste Current Affairs in het Hindi van No. Hindi GK Gyan Badaye.